Ersan 'Kimse bize stat vermek istemiyor'

Ersan 'Kimse bize stat vermek istemiyor'

SPOR Haberleri

Ersan; Bu sezon birçok sorunla başa çıktıklarını ifade eden tecrübeli isim, "İstanbul'da kimse bize stat vermek istemiyor, canları sağolsun.

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Ersan Adem Gülüm, siyah-beyazlı takımın Trabzonspor ile oynayacağı maçlardan önce açıklamalarda bulundu.


"RAKİPLERİMİZDEN DAHA FAZLA ÇALIŞIYORUZ"
Karabükspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Ersan, "Zor maç olacağını biliyorduk, onlar için de her maç final maçı. Karabük çok iyi bir takım ancak biz çok istedik ve 90+6'da golü bulduk ve golün bu dakikada gelmesi daha da anlamlı oldu. Ligde artık kim daha fazla isterse o kazanacak. Biz rakiplerimizden daha çok istiyoruz, daha fazla çalışıyoruz. Rakiplerimizden daha fazla maç oynadık, daha fazla deplasmana gittik. Bu ligde bizden daha iyi mücadele eden takım yok. Bu kulüp buralara geldi." şeklinde konuştu.


"ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEN BİR TAKIM VARSA BİZİZ"
Bu sezon birçok sorunla başa çıktıklarını ifade eden tecrübeli isim, "İstanbul'da kimse bize stat vermek istemiyor, canları sağolsun. Gideriz Ankara'da şampiyon oluruz, sorun değil. Biz iyi bir takımız, kimin oynayıp oynamadığı da önemli değil. Trabzon maçında ben oynamışım ya da Pedro oynamış problem yok. Sezon sonunda Pedro ya da ben şampiyon olmayacağım, takım olacak. Şampiyonluğu hak eden bir takım varsa o da biziz. Burada kimse bir baskı altında değil, genç bir ekibimiz ama bu şampiyonluğu çok istiyoruz. Normal bir maç gibi Trabzonspor maçına da çıkacağız ve oynayacağız" dedi.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...