Cardozo, üç büyükleri bekliyor!

/ Kaynak: AA
Cardozo, üç büyükleri bekliyor!

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor'un Paraguaylı futbolcusu Oscar Cardozo, "üç büyükler" karşısındaki sessizliğini, hafta sonundaki Beşiktaş maçında bozmak istiyor.

Trabzonspor'a sezon başında gelen ve takımının Beşiktaş, Fenerbahçe ve nbsp;Galatasaray ile yaptığı maçlarda gol atmayı başaramayan Cardozo, bu şanssızlığına nbsp;3 Mayıs Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş ile oynanacak Spor Toto nbsp;Süper Lig maçıyla son vermeyi amaçlıyor."Büyük baston" lakaplı oyuncu, bordo-mavili takım forması altında ilk nbsp;sezonunda ligde 15, Avrupa kupalarında 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 gol nbsp;olmak üzere resmi maçlarda toplam 18 gol atma başarısı gösterdi.
nbsp;
Süper Lig'de "Üç büyükler"e karşı "siftah" yapamayan Cardozo, ligin nbsp;ikinci haftasında Fenerbahçe ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona nbsp;eren karşılaşmada sakatlığı nedeniyle görev almadı. Paraguaylı futbolcu, daha nbsp;sonra İstanbul'da 3-0 kazanılan Galatasaray maçında 87 dakika oyunda kalmasına nbsp;karşın gol kaydedemedi.
nbsp;
Beşiktaş'a Konya'da 3-0 mağlup olunan karşılaşmada da 90 dakika forma nbsp;giyen Cardozo, nbsp;İstanbul 'da 0-0 biten Fenerbahçe maçında da 90 dakika sahada nbsp;kalmasına karşın gol atma başarısı gösteremedi.Paraguaylı futbolcu, ligin 27. haftasındaki Galatasaray maçında da 83 nbsp;dakika sahada mücadele etti ancak gol atamadı.
nbsp;
Gollerinin çoğu Hüseyin Avni Aker'de nbsp;
nbsp;İkinci kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda büyük maça çıkacak olan nbsp;Cardozo, ligdeki 15 golün 12'sine kendi taraftarının önünde imza attı.Trabzon'da oynanan Gençlerbirliği maçında 3, Torku Konyaspor ve nbsp;Medicana Sivasspor karşılaşmalarında ikişer, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, nbsp;Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar nbsp;Belediyespor maçlarında birer gol atan Cardozo, deplasmanda ise İstanbul nbsp;Başakşehir, Balıkesirspor ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında birer gol nbsp;kaydetti.
nbsp;
Gol attığı maçlarda yenilgi yok nbsp;
nbsp;Trabzonspor, Oscar Cardozo'nun gol attığı iç saha maçlarında 7 nbsp;galibiyet elde edip, bir beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, yıldız oyuncunun gol sevinci yaşadığı Gaziantepspor nbsp;maçından beraberlikle, Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, nbsp;Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor nbsp;ve Akhisar Belediyespor karşılaşmalarından da galibiyetle ayrılarak 22 puan elde etti.
Bordo-mavililer, Cardozo'nun oynadığı deplasman maçlarında ise Mersin nbsp;İdmanyurdu'nu yenip, İstanbul Başakşehir ve Balıkesirspor ile berabere kaldı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...