Kayserispor'da kriz'in nedeni 'para!'

Kayserispor'da kriz'in nedeni 'para!'

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig lideri Kayserispor'da maddi kriz kapıya dayandı.

PTT 1. Lig lideri Kayserispor'da maddi kriz kapıya dayandı. Ekonomik sorunlar nedeniyle son iki haftada büyük bir moral bozukluğu yaşayan sarı kırmızılı kulüp hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya kalabilir. Yönetimin para arayışları şuana kadar sonuçsuz kaldı.
Ödemelerin yığınla biriktiği sarı kırmızılı kulüpte maddi sorunlar artık sahaya da yansımaya başladı. Şampiyonluk için gün sayan sarı kırmızılı kulüpte art arda yaşanan puan kayıpları hesapları alt üst etti. Osmanlıspor maçı ve Adanaspor maçında 4 puan bırakan sarı kırmızılılarda morallerin bir hayli bozuk olduğu gözlendi. Futbolculara verilen prim sözlerinin yerine getirilememesi büyük bir tehlike olarak gösterilirken, maddi sorunların biran önce aşılamaması durumunda tehlike boyutunun daha da büyüyecek endişesi başladı.Diğer yandan Kayseri şehri şampiyonluğa hazırlanıyor. Şehrin dört bir yanı sarı kırmızılı bayraklarla donatıldı. Yönetim " Kayseri'yi süsleme" kararı aldı. Maddi anlamda başarısız olan yönetim, süsleme işinde şuana kadar tam not aldı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...