Akdoğan'dan HDP'ye: Meclis'e giremezseniz çok süper olur

Akdoğan'dan HDP'ye: Meclis'e giremezseniz çok süper olur

GÜNDEM Haberleri

Barajı aşamadıkları takdirde kaos çıkacağını söyleyen, billboardlara kanlı afişler asan HDP'ye, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan cevap geldi.

Seçim çalışmaları için gittiği Malatya'da STK temsilcileriyle bir araya gelen Akdoğan, burada bir konuşma gerçekleştirdi. "CHP ile HDP ruh ikizidir" diyen Akdoğan, "CHP zihniyetini Güneydoğu'da HDP ambalajıyla Kürtlere satmaya çalışıyorlar. Bu anlayış ne kadar Türkiye toplumunun gerçekleriyle bağdaşıyor? Birileri diyor ki, 'Meclis'e giremezsek şöyle olur böyle olur'. Hiçbir şey olmaz, süper olur, çok güzel olur" şeklinde konuştu. KCK'nın, "Silah bırakma için kongreyi toplamayı gündemimizden çıkardık" açıklamasını da değerlendiren Akdoğan, "Sen nisan-mayıs ayında kongreyi toplayacaktın, bu arada nasıl anayasa değişecek? Meclis kapalı, yani böyle bir kandırmaca var mı? Yani sen toplayacaktın da ne engel oldu" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...