İş ve ev sevinci

İş ve ev sevinci

Ekonomi Haberleri

Dün iki ayrı kentin iki stadyumunda sevinç ve hüzün birbirine karıştı.

Sabah saatlerinde, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Trabzon'daki 8 fabrikasında görevlendirilecek 528 mevsimlik iş için yapılan kura çekimi yapıldı. Yükleme-boşaltma işi için 528 kişi alınacağını duyan 4 bin 758 kişi, İŞ-KUR müdürlüğüne koşunca çare kura çekmekte bulundu. Of ilçesindeki bir kapalı spor salonunda yapılan kura çekimi sonunda ismi okunanlar sevince boğulurken, binlerce kişi salondan boynu bükük ayrıldı. Öğleden sonra bir kura çekimi de İstanbul Kayaşehir'de gerçekleşti. Alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için yapılacak 1500 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için yapılan kura çekimi öncesinde gözyaşıyla dua ettiği gözlenirken, bu salondan da binlerce kişi eli boş döndü. Konut için başvuran 32 şehit ailesi, kura çekilmeden ev sahibi olurken, 3 bin 379 engelliden 20'sine de düşük taksit ve uzun vadeyle ödeyebileceği ev fırsatı yine kuradan çıktı. nbsp;

MUTLULUK GÖZYAŞLARI

TOKİ'nin Kayaşehir'deki evler için kuraya katılan Nevin Kotil, önce dua etti, ismi okununca da gözyaşına boğuldu. Trabzon'da ise ÇAYKUR'a alınacak 528 işçi arasında bulunan Ramazan Duman, 2 yaşındaki oğlu ve kayınvalidesiyle büyük sevinç yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...