Olcay Şahan: 'Olcay attı şampiyonluk geldi' olsun istiyorum

Olcay Şahan: 'Olcay attı şampiyonluk geldi' olsun istiyorum

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın en önemli silahlarından biri olan Olcay Şahan '100'üncü yıl ruhuyla' şampiyonluğa koştuklarını söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulunan genç yıldız, "Bu sezon takımda 100'üncü yıl ruhu var. 'Sergen attı şampiyonluk geldi' ruhu var. Bu sene de 'Olcay attı şampiyonluk geldi' olsun istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu sezon şampiyonluğu en çok Beşiktaş'ın hak ettiğini söyleyen Olcay Şahan, "Çünkü her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Binlerce kilometre yol yaptık. Yine de yorulduk demedik, mücadeleyi bırakmadık. İnşallah son 5 hafta da elimizden geleni yapıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Yeni kupayı da ilk biz kaldıracağız" dedi. nbsp;
Yenilelim ama şampiyon olalım!
Önümüzdeki üç hafta fikstür gereği sahaya Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra çıkacaklarını hatırlatan Olcay, "Onların üzerindeki baskı daha büyük olacak. Biz kendi futbolumuzu oynadığımız sürece karşımızda duracak rakip yok. Ayrıca rakip takım taraftarları da kendi takımları şampiyon olamıyorsa bizim olmamızı istiyor. Bu da en iyi futbolu oynayan takım olduğumuzun kanıtı" dedi. 33. hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi 3 takımdan birinin şampiyonluk yarışından kopacağını da öne süren Olcay, "Galatasaray derbisini kaybedelim ama şampiyon olalım ben razıyım" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...