Fenerbahçe Sivasspor ile karşılaşacak

Fenerbahçe Sivasspor ile karşılaşacak

SPOR Haberleri

Sivasspor bu akşam kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. İşte maçın detayları...

Fenerbahçe Sivas'a korkulu bir seyahat yaptı. İstanbul'dan saat 16.00'da havalanan sarı-lacivertli kafileyi taşıyan uçak, yoğun sis nedeniyle ilk denemede Nuri Demirağ Havalimanı'na inişi gerçekleştiremedi. Pisti pas geçen uçak, yaklaşık 20 dakika sonraki ikinci denemesinde piste indi. Sarı-lacivertlileri yağmura rağmen havaalanında çok sayıda taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Bazı taraftarların Başkan Aziz Yıldırım'ın elini öpmesi dikkati çekti. Kafile yoğun güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı otele yerleşti. nbsp;
Sivas korkutuyor
-Deplasmanlarda sıkıntı yaşayan F.Bahçe, özellikle Sivas'tan çekiniyor. Sarı-lacivertliler Sivas'taki 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alsa da son 3 sezonda hiç kazanamadı. Sivas son 3 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik çıkarırken, F.Bahçe gol dahi atamadı.
8 oyuncu sınırda
-Sivas deplasmanında cezalı olan Alves ve Selçuk'tan mahrum mücadele edecek Fenerbahçe'de 8 oyuncu da kart sınırında. Mehmet Topal, Egemen, Kuyt, Webo, Emenike, Meireles, Hasan Ali ve Kadlec kart görmeleri halinde Erciyes maçında oynayamayacak.
Fenerbahçe Sivasspor ile karşılaşacak




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...