Bilic'in Sosa'dan isteği!

Bilic'in Sosa'dan isteği!

SPOR Haberleri

Ahmet Nur Çebi"Şampiyonluğu bize sen getireceksin" sözleriyle motive ettiği 29 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda mutlu sonun yaşanacağından emin...

Beşiktaş'da son haftalarda sergilediği etkili futbolla yıldızını parlatan Jose Sosa, Süper Lig'de kalan 5 haftalık süreç için takımının en büyük kozu konumunda bulunuyor. Yönetimden özellikle İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sık sık biraraya gelip, "Şampiyonluğu bize sen getireceksin" sözleriyle motive ettiği 29 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda mutlu sonun yaşanacağından emin...


Takım arkadaşlarının, "Sen iyi oynayınca daha hareketli bir görüntü kazanıyoruz. Özellikle hücum hattında seninle daha güçlüyüz ve sonuca daha rahat gidiyoruz" övgülerinde bulunduğu Arjantinli oyuncu, son 5 haftasına lider olarak girdikleri ligde şampiyonluğu kimseye kaptırmayacaklarını belirtti.


Sosa, "Geçen sezon Atletico Madrid'te oynarken Barcelona ve Real Madrid gibi dünyanın en iyi takımlarını onlara göre daha kısıtlı bir kadroyla geride bırakıp şampiyonluk yaşamıştık. Türkiye'deki yarışta ise 3 takım birbirine denk kadrolara sahip. Bu konuda şanslıyız. Şampiyonluk bizim olacak. Evet bunu yapabiliriz" sözlerini sarf ederek arkadaşlarına güven verdi.


'100'de yüzünü ortaya koy'


Teknik direktör Slaven Bilic'in, ilk 11'i oluştururken taktik tahtasına yazdığı ilk isim olan Jose Sosa'ya, hocasının da güveni tam. Ligde son 3 haftada sergilediği 2 gol ve 1 asistlik performansla kalan maçlar öncesinde oyuncusundan beklentileri daha da yükselen Hırvat hocanın, dünkü idman sonrasında öğrencisiyle özel olarak yaptığı konuşmada, "Seni bu takımda fark oluşturman nbsp;için transfer ettik ve bunu geride kalan sürede başardın. Şimdi ise önümüzdeki 5 maçta 100'de yüzünü ortaya koymanı bekliyorum" görüşlerini belirttiği öğrenildi.


Arda'yla şampiyonluk yaşadı


Sezon başında Ukrayna Premier Lig ekibi Metalist'ten Beşiktaş'a transfer olan Jose Sosa, kariyerinde daha önce Almanya Bundesliga'da 2 kez şampiyonluk yaşamış, son kupasını da geçen dönem Atletico Madrid'le La Liga'da kaldırmıştı. Ara transfer döneminde kiralık olarak katıldığı Kırmızı-Beyazlılar'da 15'i ligde olmak üzere 24 maça çıkan Sosa, Milli yıldız Arda Turan'la beraber yer aldıkları Atletico'ya 5 asistlik katkı yapmıştı.


Kaynak: nbsp;Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...