Melo, G.Saray-F.Bahçe maçlarını yorumladı: Böyle derbi görmedim!

Melo, G.Saray-F.Bahçe maçlarını yorumladı: Böyle derbi görmedim!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Melo, Brezilya basınına konuştu.

Sarı-kırmızılı oyuncu, "11 yıldır Avrupa'dasın. Üç büyükler arasındaki çekişmeyi Brezilya ile karşılaştırır mısın?" sorusuna, "Flamengo'da forma giydim. Küçükken her zaman Maracana'ya giderdim. Vasco-Flamengo maçlarında 100 bin kişinin stada gittiğini gördüm. İtalya'da Juventus-Milan, Juventus-Inter maçlarında oynadım. Orada oynarken Torino ikinci ligdeydi. Fiorentina taraftarı da tutkulu ve Juventus arasındaki maçlar çok rekabetçi. Türkiye'deki maç atmosferleri çok tutkulu. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında benzersiz bir tutku var. Bu rekabetin benzeri yok" dedi.
Duygulanıyorum
Şampiyonlar Ligi ile Dünya kupası kıyaslaması da yapan Felipe Melo, "Bir Dünya Kupası daha oynayacağım. (Gülüyor) Futbolda çok şey yaşıyorsunuz. Beşiktaş maçından önce baktığımda çok sayıda kişi ağlıyordu. Bu sevinç gözyaşlarıydı. Bunları futbolda yaşayabiliyorsunuz. Şampiyonlar Ligi inanılmaz. Çok şey yaşıyorsunuz. Şampiyonlar Ligi müziğini duyduğumda duygulanıyorum. Dünya Kupası'nın ardından futbolun zirvesi" ifadelerini kullandı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...