Başbakan Davutoğlu Edirne'de konuştu

Başbakan Davutoğlu Edirne'de konuştu

GÜNDEM Haberleri

Edirne'de konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, hızlı tren müjdesi verdi.

Başkentlerin hızlı tren ile birbirine bağlanacağını açıklayan Davutoğlu, İstanbul'dan Ankara'ya, Ankara'dan Konya'ya, Eskişehir'e ulaşan hızlı trenin Sivas, Erzincan, Kars'a kadar gideceğini söyledi.

Hızlı tren projesinden heyecanlan duyduğunu ifade eden Davutoğlu, "Neden biliyor musunuz? Anadolu'daki ilk başkentimiz Konya, sonra Bursa, sonra Edirne, sonra İstanbul, şimdi Ankara. Bütün bu başkentler hızlı tren ile birbirine bağlanıyor Allah'ın izniyle" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- 81 vilayeti bağrımıza basacağız dedik. Bunu da Allah'ın izniyle başaracağız. 2002'deki acı bir tablo vardı. o günleri yaşayan bir bürokrat şöyle demişti: "Başbakan'ın yurtdışı seyahatlerinde fotokopileri kendi cebimizden karşılıyorduk."

TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİM YAPILACAK

-Türkiye'nin her köşesine giden parti kim, Hakkari'de de Edirne'de de bu al bayrağı dalgalandıran kim" diye soran Davutoğlu, "AK Parti" karşılığını alması üzerine, "İşte ölçü budur. Size gelip burada ahkam kesenlere önce bunu soracaksınız. Diyeceksiniz ki 786 bin kilometrekarelik vatan toprağında bulundun mu? 78 milyonu bağrınıza bastınız mı? İşte ispat burada, bu mitinglerde. Sonra halkımızın huzuruna gideceğiz ve pazar günü Türkiye'nin kader seçimi yapılacak.

BELEDİYESİNDE TAŞERONU ÇÖZEMEYEN TÜRKİYE'DE NASIL ÇÖZSÜN?

- CHP Genel Merkezi önünde Sarıyer Belediyesi'nin eylemi var. Kendi belediyesindeki işçileri protesto ediyor. Kendi taşeron sorununu çözemeyen birisi Türkiye'nin sorununu çözebilir mi? 4 yıl verin yeter diyor Allah aşkına buna 4 dakika bile verilir mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...