Karşıyaka, Obradovic'den rahatsız

Karşıyaka, Obradovic'den rahatsız

SPOR Haberleri

Pınar Karşıyaka Kulübü, Fenerbahçe Ülker koçu Zeljko Obradovic'i hakemler üzerinde algı oluşturmaya çalışmakla suçladı.

Pınar Karşıyaka, Perşembe günü TBL playoff yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'i mağlup ederek 2-1 öne geçmişti. Fenerbahçe Ülker koçu Zeljko Obradovic'in maçın ardından yaptığı açıklamalara tepki gösteren yeşil kırmızılı kulüp, konuyla ilgili resmi siteden şu açıklamayı yaptı: "2 gün önce oynadığımız ve taraftarımızın da büyük desteğiyle galibiyetimizle sonuçlanan seride, bizi 2-1 öne taşımış olan müsabakanın ardından, başta rakip takım Baş Antrenörü Sn. Obradovic'in açıklamaları ile oluşturulmaya çalışılan algı bizi oldukça rahatsız etmiştir. Çok değil, bir süre önce "Türk hakemleri bana Teknik Faul çalarak meşhur olabilirler" diyerek açıklama yapan bir antrenörün bugün sahada görmediğini iddia ettiği saygının mahiyetini anlayabilmiş değiliz.



Bunun yanı sıra, serinin İstanbul'a taşınması yönünde müsabakanın hakemlerine baskı yapıldığına ilişkin söylentiler her ne kadar rahatsız edici olsa da doğruluğuna inanmama çabasındayız. Maçın sonucuna dışarıdan etki edilmeye çalışıldığı fikrinin bile Basketbol adına çirkin ve irite edici olduğu kanısındayız. Karşıyaka Spor Kulübü olarak, tek dilediğimiz adil bir ortamda mücadelemizi sahaya koyup, her zaman oynadığımız basketbolla sahadan galip ayrılarak, bu turu geçip, adımızı finale yazdırmak."


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...