Feghouli savaşı başlıyor!

Feghouli savaşı başlıyor!

SPOR Haberleri

Sezon başından beri gündemden düşmeyen ve Valencia ile sözleşmesini uzatmayan Sofiane Feghouli için Fenerbahçe düğmeye bastı.

Bu sezon 3 kulvarda başarılı olmak isteyen Fenerbahçe’nin, yaz döneminde olduğu gibi devre arasında da transferde hareketli günler geçirmesi bekleniyor. Yakında Sportif Direktör Terraneo’nun yurt dışına çıkışlara başlayacağı ve listedeki isimlerle temasa geçeceği bildirildi. 
Hedefteki oyuncular arasında yer alan ve Valencia ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sofiane Feghouli için kulübüyle masaya oturmanın planlandığı gelen haberler arasında. Türkiye’de devre arası transfer dönemi 5 Ocak 2016’da başlayacak ve 1 Şubat 2016’da sona erecek. Kanarya, bu süre zarfında Cezayirli oyuncuya imzayı attırmayı hedefliyor. 

Fiyatı yarı yarıya inecek
Kontratını uzatmayan 28 yaşındaki futbolcu için Valencia’nın, en azından para kazanmak amacıyla daha önce istediği 10 milyon Euro’luk (32.270.300 TL) bonservis bedelinde yarı yarıya indirime gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe’nin bu transferdeki en büyük rakibi ise Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin takımı İnter. İtalyan ekibinin de, tıpkı Sarı-Lacivertliler gibi Feghouli için tüm imkanlarını zorladığı konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...