Jeopolitik risk ve durgunlukta büyüme başarı

Düzenleyen:
Jeopolitik risk  ve durgunlukta büyüme başarı

Ekonomi Haberleri

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) yıl içinde yaşanan olaylara ilişkin alanında uzman kişilerin analiz, yorum ve tespitlerini içeren "Türkiye'de 2015" yıllığı hazırladı.

2015 yılında Türkiye ekonomisinin, gerek iç politikadaki belirsizlikler gerekse dünya ekonomisindeki çalkantılardan kaynaklanan zor bir dönemden geçtiği aktarıldı. İlk üç çeyrekte mütevazı bir büyüme tablosu çizildiği belirtilen yıllıkta, son 24 çeyreklik dönem boyunca aralıksız büyüme trendinin sürdürüldüğü kaydedildi. Yıllıkta, "Büyüme son yıllarda istenen hızda seyretmese de küresel ekonominin içinde bulunduğu sıkıntılar ve her geçen gün artan jeopolitik riskler düşünüldüğünde, istikrarlı büyüme ivmesinin devam ettirilmesi göz ardı edilemeyecek bir başarı olarak ortaya çıktı" denildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...