Zorunlu Trafik Sigortası'na yüzde 50 zam geliyor

- Güncelleme:
Zorunlu Trafik Sigortası'na yüzde 50 zam geliyor

Ekonomi Haberleri

Her araç sahibinin yaptırması gerekli zorunlu trafik sigortasına bir yılda neredeyse yüzde 50'ye varan oranlarda zam yapıldı.

Her araç sahibinin yaptırması gerekli zorunlu trafik sigortasına bir yılda neredeyse yüzde 50'ye varan oranlarda zam yapıldı. Haziran 2012'de trafik sigortası 305 TL'ye yapılan 34 plakalı yeni tescil bir otomobilin Şubat 2013'te ödeyeceği sigorta primi 472 TL'ye yükseldi. Ödenecek primler, aracın kayıtlı olduğu şehir, araç sahibinin yaşı ve sigorta geçmişine göre değişiyor. Haziran 2012'den bu yana trafik sigortası primlerinde ciddi artışlar meydana geldiğini belirten karşılaştırma sitesi enuygun.com Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, zorunlu trafik sigortalarında sigorta şirketlerinin fiyatlandırmalarındaki farklılıkların yüzde 100'lere çıkabildiğine dikkat çeken Hacıbayramoğlu, "İncelemelerimize göre özellikle İstanbullu sürücüleri bu yıl yüksek fiyatlar bekliyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...