Polis arabasına böyle çarptı

/ Kaynak: İHA
Polis arabasına böyle çarptı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD'nin Iowa Eyaleti'ndeki Indianola şehrinde, polisten kaçan bir araba ile bir süre devam eden kovalamaca, kaza ve ölümle sona erdi.

ABD'nin Iowa Eyaleti'ndeki Indianola şehrinde, polisten kaçan bir araba ile bir süre devam eden kovalamaca, kaza ve ölümle sona erdi. Polis arabasından oluşan barikata süratle çarpan kaçak kaza yerinde ölürken, arabanın içindeki çocuk ise yaralı olarak kurtarıldı.

##tgvideo##

Indianola şehrinde polisin dur ihtarına uymayan bir şahıs, polis tarafından kovalanmaya başlandı. Diğer polislerin araba ile barikat kurdukları mekana yaklaşırken, hızını azaltmayıp barikatı süratle aşmak isteyen kaçak şoför, şiddetli çarpma sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpma anında memurun arabasını terk etmiş olmasıyla, daha fazla kişi zarar görmemiş olurken, enkaza dönen arabaya yaklaşan polisler, araç içinde çocuk ağlama sesi duydu. Yaralı çocuk, polislerin yardımıyla arabadan çıkarıldı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...