Cango'ya bebek gibi bakılıyor!

/ Kaynak: AA
Cango'ya bebek gibi bakılıyor!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da annesi tarafından reddedilen yavru kaplan Cango, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi çalışanları tarafından biberon ve bebek beziyle adeta bebek gibi büyütülüyor.

Ankara'da annesi tarafından reddedilen yavru kaplan Cango, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi çalışanları tarafından biberon ve bebek beziyle adeta bebek gibi büyütülüyor. Çalışanların maskotu hâline gelen yavru kaplan, günde 2'şer saat arayla 8-10 defa biberonla doyuruluyor. İnsan eliyle bakılan dünyadaki sayılı bengal kaplarından biri olan Cango'nun veterineri Aydın Kayalı "Bebek gibi biberonla emziriyoruz, daha sonra gazı çıkarılıp uyuyor. 2 ayı geçtikten sonra daha rahat hareket etmeye başlayacak, artık yavaş yavaş et ve et ürünleri vereceğiz. Umarım her şey yolunda giderse, 2 aydan sonra yavaş yavaş kafes ortamına alınacak. Şimdilik değişik sesler çıkarıyor, yavaş yavaş vahşileşmeye başladı. 3 aydan sonra kafes ortamına alınacak" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...