Diego Lopez'in menajeri konuştu: Galatasaray'a gelmemiz...

/ Kaynak: Fanatik
Diego Lopez'in menajeri konuştu: Galatasaray'a gelmemiz...

SPOR Haberleri  / Fanatik

Fernando Muslera'nın satılacağı ve bir başka tecrübeli eldiven Diego Lopez'in transfer edileceği haberlerine son noktayı İspanyol kalecinin menajeri koydu.

Burak Yılmaz'ın West Ham United'a gitme ihtimalinin ardından ekonomik durumu düzeltmek için Fernando Muslera'nın da satılacağı ve Uruguaylı kalecinin yerine Milan'lı Diego Lopez'in alınacağı iddialarına oyuncunun menajeri cevap verdi. 

"Galatasaray'a gelmemiz imkansız"
34 yaşındaki İspanyol kalecinin menajeri Manuel Garcia, FANATİK'e yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendileriyle hiçbir zaman iletişime geçmediğini belirtti. 
"Lopez Milano'da kalacak." diyen Garcia,  "Türkiye'ye gelmemiz imkansız. Lopez'in sakatlığı geçmek üzere. Yeniden kaleye dönmenin planlarını yapıyor." açıklamasını yaptı ve Türkiye kapısını kesin olarak kapadı. 

Beşiktaş onu sormuştu
Hatırlanacağı üzere Boyko transferinden önce Beşiktaş da Diego Lopez için nabız yoklamış ancak anlaşma sağlanamayınca Lopez'le birlikte Alexis Delgado'nun da menajerliğini yapan Garcia'yla stoper konusunda anlaşmaya varmıştı. 
Diego Lopez sezona birinci kaleci olarak başlamasına rağmen geçirdiği ciddi sakatlık sonrası Milan'da kaleyi 16 yaşındaki Gianluigi Donnarumma korumaya başlamıştı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...