Canımızdan 4 can daha koptu

Düzenleyen:
Canımızdan 4 can daha koptu

GÜNDEM Haberleri

20 terörist daha etkisiz hale getirilirken Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 1 polis ve biri yüzbaşı 3 askerimiz şehit düştü.

Çatışmaların şiddetlendiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün dört kahramanın daha acı haberi geldi. 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği ilçede bir polis ve üç asker şehit düştü. Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa, Piyade Astsubay Üst Çavuş Özgür Erdoğan, Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş ile bir polisimiz şehadet şerbeti içti. Şehitlerin hikayeleri yürekleri dağladı. Yüzbaşı Çiğa'nın Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Viranşehir Sitesi'nde oturan ailesi, acı haberi askeri yetkililerden aldı. Çarşıdan eve döndüklerinde evlatlarının şehit düştüğü haberini alan Yaşar ve Ayla Çiğa çifti, gözyaşlarına boğuldu. Ailenin oturduğu site ile yakındaki binalar Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit yüzbaşının eşi Nadiye Çiğa’nın 2 ay önce bir kız bebeği dünyaya getirdiği ve adını "Ahsen" koydukları öğrenildi. Yüzbaşı Çiğa’nın Güneydoğu’ya göreve giderken eşi ve çocuğunu kayınpederinin evine getirdiği kaydedildi. Şehit Astsubay Özgür Erdoğan'ın 6 yıllık evli olduğu ve 5 yaşında Eylül Ada isminde bir kızının bulunduğu öğrenildi. Sivas'ın Divriği ilçesine kayıtlı olan Erdoğan'ın ailesinin İzmir'de oturduğu belirtildi. Uzman Çavuş Osman Ateş’in acı haberi de Tokat’ın Pazar ilçesine kor gibi düştü. 27 yaşındaki Ateş'in kardeşi Emre'nin de askerde olduğu öğrenildi. Şehit Özel Harekât polisi Zekeriya Bilgen’in şehit haberini de Balıkesir Susurluk’taki ailesine yetkililer verdi. 43 yaşındaki Bilgen’in evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit askerlerin, Kayseri'den Diyarbakır'a geçici görevle gittikleri belirlendi. Bu arada Şırnak'ın Cizre ilçesinde yürütülen operasyonlarda 11 terörist öldürüldü.
İSTANBUL’DA DA POLİSE SALDIRI
TEM otoyolunun Tekstilkent sapağında seyir halindeki bir polis aracına, dün akşam yol kenarındaki ağaçlık alandan uzun namlulu silahla ateş edildi. Araca 
7 kurşun isabet ederken polisler saldırıyı yara almadan atlattı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...