Yüzde 51 Türkiye

Düzenleyen:
Yüzde 51 Türkiye

SPOR Haberleri

Almanya’dan henüz “gel” çağrısı alamayan gurbetçi oyuncunun gönlünde Türk Milli Takımı yatıyor

Son olarak kupada Kastamonuspor karşısında hat-trick yaparak yükselişini sürdüren Sinan Gümüş, Galatasaray’ı taşımaya devam ediyor.  Hamza Hamzaoğlu döneminde forma şansı bulmaya başlayan ve Mustafa Denizli ile beraber de yıldızını parlatan Sinan Gümüş'ün Milli Takım tercihi şimdiden merakla beklenmeye başladı. İlk etapta Almanya Milli Takımı'nda forma giymek isteyen ve Almanya'da kazanılmış haklarını korumayı hedefleyen Sinan Gümüş, Almanya Milli Takımı'ndan herhangi bir girişimin olmaması sebebiyle rotasını yeniden A Milli Takım'a kırmıştı. Fatih Terim ve ekibine milli forma için haber yollayan Sinan Gümüş, gelecek olan cevabı beklemeye başladı. Gurbetçi futbolcuların Türkiye'de yerli statüsünde oynayabilmeleri için gereken "mavi kartla" sarı-kırmızılı formayı terleten Sinan Gümüş, Terim'in olumlu bir dönüş yapması ve bu süre zarfında da Almanya Milli Takımı'ndan herhangi bir teklif almaması durumunda ya Türkiye'yi ya da AB vatandaşlığını seçmek zorunda kalacak.
Son 6 maçta 7 gol
Sinan Kısa süre önce yaptığı açıklamada “Almanya’da doğup büyümüş olsam da ben bir Türküm. Türkiye’den bir teklif aldığımda tabii ki Türkiye’yi seçerim" demiş ve önceliğinin Almanya olmadığını net şekilde ortaya koymuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu,  bu sezon 10 Süper Lig, 5 Ziraat Türkiye Kupası ve 3 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkarak, Galatasaray'daki en iyi dönemini geçirmeye başladı. Geride kalan 18 resmi maçında 760 dakika süre alan Sinan Gümüş, son 6 resmi maçta 7 gol atmayı başardı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...