Peru ve Türkiye arasında 5 anlaşma

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Peru ve Türkiye arasında 5 anlaşma

Ekonomi Haberleri  / İHA

Peru'ya resmi ziyaret düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Peru Devlet Başkanı Humala ile düzenlediği ortak basın toplantısı öncesi iki ülke arasında 5 ortak anlaşma imzalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Peru ziyareti sırasında iki ülke arasında 5 ortak anlaşma imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Peru Devlet Başkanı Humala'nında katıldığı törende DEİK ile LİMA Ticaret Odası arasında ikili işbirliği konseyi kurulmasına dair anlaşma, Anadolu Ajansı ile Peru Haber Ajansı arasında Mutabakat Zaptı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı TİKA ile Peru Uluslararası İşbirliği Ajansı arasında kurumlararası mutabakat zaptı, Türkiye Cumhuriyeti KOSGEB Başkanlığı ile Peru Cumhuriyeti Üretim Bakanlığı işbirliğini geliştirmeye yönelik mutabakat zaptı, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Peru Cumhuriyeti Hükümeti arasında teknik işbirliği anlaşmaları imzalandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...