Taraftardan Van Persie tepkisi

Taraftardan Van Persie tepkisi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısına çıkarken gündem yine Van Persie'ydi.

Hollandalı yedek soyundu, taraftarlar sosyal medyadan hocaya büyük tepki gösterdiler. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan F.Bahçe'de Pereira ikinci yarıya Ozan'ı çıkarıp Persie'yi sokup başlasa da maçı çevirmeyi başaramadı. Son dakikada penaltıdan fileleri havalandıran Persie'ye bu gol teselli olmadı. Bu arada İngiliz basını Çinliler'in hedefinde olan 5 önemli yıldızdan birinin Van Persie olduğunu yazdı. Diğerleri İbrahimovic, Yaya Toure, Terry ve Rooney. 

ŞUBATA KÖTÜ START
Şubat ayında 4'ü lig, biri kupa ve ikisi Avrupa Ligi olmak üzere 7 zorlu maçı olan Fenerbahçe, startı farklı Antalyaspor yenilgisi ile verdi. Kalan 6 maç kupa ve Avrupa'da tur, ligde ise zirve yarışı için önemli. İşte o maçlar: 9-Amed (d), 12-Kasımpaşa, 16-L. Moskova, 20-Bursa (d), 25-Lokomotiv Mokova (d) ve 29 Şubat Beşiktaş. 

MAÇIN ADAMI: SAMUEL ETO'O 
 Fenerbahçe karşısında 1 gol atan, 1 de asist yapan Eto'o attığı 4 şutun 3'ünde isabet sağladı ve 5 kilit pas attı.

MAÇIN VASATI: OZAN TUFAN 
45 dakikada sahada kalan oyuncu şut bir tarafa kilit pas bile atamazken, 20 defa topla buluştu, 3 ikili mücadele kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...