Hayata döndü

Düzenleyen:
Hayata döndü

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ın Çin’e transferi, ligde zirveye havlu attıran Konya beraberliği, Sinan Gümüş'ün sakatlığıyla sarsılan Cimbom’un yüzü kupada güldü

BURHAN CAN TERZİ

Süper Lig'de hedeflerinin gerisinde kalan G.Saray için Türkiye Kupası artık çok daha önemli hale geldi. Çeyrek finalde bu sezon 3 kez karşılaştığı Akhisar ile eşleşen sarı-kırmızılılar, turun ilk ayağında rakibine misafir oldu. Karşılaşmaya sakat Sinan ve hasta Podolski'nin yokluğunda ileride tek santrafor olarak Umut'la başlayan Cimbom, ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlandı. Donk, Bilal, Selçuk üçlüsünün orta alandaki etkinliği kontrolün G.Saray'da olmasını sağlarken; Sneijder'in sol, Olcan'ın sağ çizgiye sıkışması hücum kısırlığına sebebiyet verdi. Cimbom ilk yarı boyunca tek tehlikeli atağını 45+1'de Selçuk'la geliştirdi. Ceza sahasının sağ bölümünde topla buluşan Selçuk'un sert şutu kale direğinin yanından auta çıktı. 45 dakika boyunca kontratak oynayan Akhisar ise 31'de savunmanın arkasına sarkan Muğdat ve 43'te Aykut'un ortasına yükselen Soner'le gole yaklaştı.
Goller ikinci yarıda
İkinci yarıda ise fileler 3 kez sarsıldı. 53'te G.Saray'ın kullandığı korner sonrası hızlı hücuma çıkan Akhisar'da topla buluşan Muğdat, hemen solundan koşu yapan Rodallega'yı gördü. Ceza sahası dışından hiç bekletmeden kaleyi gören Kolombiyalı, topu 'çatala' astı: 1-0. Sabri-Bilal değişikliğinin ardından hareketlenen Cimbom 70'te beraberliği yakaladı. Douglao, Sneijder'in şutunu engellemek isterken, topu kendi ağlarına yolladı: 1-1. Akhisar bu golün şokunu atlatamamışken, 72'de G.Saray Selçuk'la öne geçti. Sneijder'in harika pasında topa gelişine vuran kaptan takımına galibiyeti getirdi: 1-2. Sarı-kırmızılılar bu skorla tur için büyük avantaj sağladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...