Erkan Petekkaya'dan 'Nurgül Yeşilçay' açıklaması

Düzenleyen:
Erkan Petekkaya'dan 'Nurgül Yeşilçay' açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Bir süre önce Erkan Petekkaya ile tartışmaları yüzünden diziden ayrıldığı iddia edilen Nurgül Yeşilçay için, rol arkadaşından açıklama geldi

Paramparça dizinin başrol oyuncusu Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın diziden beklenmedik ayrılışıyla ilgili "Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma" dedi.

Erkan Petekkaya: 'Yeşilçay'ın ayrılma sebebini anlatırsam yer yerinden oynar'
Star TV'nin, aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettiren dizisi Paramparça'nın setinde öpüşme krizi çıkmış, çıkan kriz dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ı rolünden etmişti.
 
PETEKKAYA: GERÇEK BAMBAŞKA
 
Dizinin jönü Erkan Petekkaya, beklenmedik ayrılık sonrası olay olacak sözler sarf etti: "Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka."
 
"GERÇEK O KADAR KÖTÜ Kİ, ANLATSAM YER YERİNDEN OYNAR"
 
Posta gazetesinden Canan Danyıldız'ın sorularını yanıtlayan Petekkaya, sözlerine şöyle devam etti: "Kol kırılır yen içinde kalır. Herkes kendi kaderini kendi belirler. Gerçek o kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar. Ben bunu yapmam."
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...