Yeni Trabzon'u inşa edeceğiz

Düzenleyen:
Yeni Trabzon'u inşa edeceğiz

SPOR Haberleri

Yapımı süren Akyazı Stadı’nda imza atan Yanal, “Başarılı olacağımızdan eminim. Herkesin keyif alacağı bir takım ortaya çıkaracağız” dedi

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile dün Akyazı Stadı’nda iki yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Muharrem Usta ve bordo-mavili yönetime, “Hayalci değil gerçekçi olmalıyız” diyen tecrübeli teknik adam, Trabzonspor’u bu süreçte ulaştırabileceği hedefleri anlattı.
Bordo-mavili kulübün içinde bulunduğu durumu bir rapor ile yönetime sunan Yanal, “Elbette hedefimiz şampiyonluk. Ancak durum ortada. Bu tabloda O hedefi bir anda yakalamak mümkün değil, adım adım yükseleceğiz. Birinci yıl hedefimiz ilk 4 ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan takım olmak, sonraki yıl ise şampiyonluğa oynayan bir takım olarak Şampiyonlar Ligi’ni hak etmek” dedi.
Tecrübeli teknik adam bir soru üzerine, “Trabzonspor’un neye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve şartların farkındayım. Trabzonspor’u nereye götürecebileceğimizi hesaplıyorum. Desteği bildiğim için zorlanmayacağımızı düşünüyorum. Kuracağımız sağlıklı yapıyla herkesin seyretmekten keyif alacağı bir takım ortaya çıkaracağız. Hep birlikte yeni Trabzon’u inşa edeceğiz” diye konuştu.
Usta’dan Akyazı müjdesi!
Ersun Yanal’ın verilere dayalı analizi ve iki yıllık programı, bordo-mavili yönetim tarafından gerçekçi bulundu. “Bugün Trabzonspor’umuz için tarihi bir gün” diyen Usta, Yanal ile birlikte Akyazı Stadı’nı gezdi. Usta, “Hocayla, olağanüstü bir tesise kavuşuyoruz. Trabzonspor’u hep beraber yukarı taşıyacağız. Burası sadece bir spor kompleksi değil, Trabzon’un nefes alacağı önemli bir alan. Yeni sezona burada gireceğiz, seyircisiz başlamak istemiyoruz” diye konuştu. Önceki sezon canlarının çok yandığını ve dip yaptıklarını söyleyen Başkan Usta, “Bu büyük camia ile çok büyük işlere imza atacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Teknik Direktör Ersun Yanal, kurmay kadrosunu köklü değişikliklere gidecek. Yapılacak değişiklikler arasında fizyoterapist, kondisyoner, diyetisyen, malzemeci ve masörün de olacağı öğrenildi. Başkan Usta daha önce, yeni sezonda futbolcuların beslenme, antrenman öncesi ve sonrası yakından takip edileceğini söylemişti.

Camiayı topladı
Trabzon Başkanı Muharrem Usta imza töreni sonrası bordo-mavili camianın önemli isimlerini tesislerde verdiği yemekte bir araya topladı ve destek istedi. Yöneticiler, yeni teknik patron Ersun Yanal, eski başkan ve yöneticilerle birlikte çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte Usta, "Böyle bir markanın buralarda olması kabul edilemez. Spor kulüpleri bazen bu durumları yaşar. Ancak biz bu kadarını hiç görmedik. İşlerin düzelmesi sihirli bir dokunuşla olmuyor. Ayağa kalkışımız tek başına olmaz. Sizlerden destek bekliyoruz. Kulübü el birliğiyle ayağa kaldıralım" derken Yanal yaptığı konuşmada, "Bu iş takım oyunu. Trabzonspor Türkiye’nin değeridir. Hep beraber bu değere değer katalım” yorumunu yaptı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...