Terim: Kadroyu seçerken zorlanacağım

Düzenleyen:
Terim: Kadroyu seçerken zorlanacağım

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ'ı 1-0 mağlup ettiğimiz hazırlık maçının ardından, "Son saniyelere kadar çok yüksek koordinasyonla oynuyoruz. Rakibin oynatmama arzusunu kırmak kolay olmuyor açıkcası. İlk yarıda %73 topla oynama var, bu benim istediğim bir oran ama pozisyona girememe var, o benim istemediğim bir şey" dedi.

Fatih Hoca, "Birçok şeyi denedik. Kazanmak için de bir takım hamleler yaptım. Hazırlık maçı da olsa kazanmayı arzu ediyoruz. Gün geçtikçe fizik olarak da daha yükseğe çıkacak bazı oyuncularımız" derken, "Son kadroyu vermek için iki günümüz kaldı. Herhalde telefonu bırakıp, yardımcılara da, mesai arkadaşlarıma da biraz beni rahat bırakın diye rica edeceğiz. En doğru şekilde 20+3 yapmaya çalışacağız. Sıkıntılı mevkiilerimiz var. İşimiz çok zor olacak gibi görünüyor" şeklinde konuştu.
Arkadaşlık süper
Öte yandan A Milli Takım oyuncusu Oğuzhan Özyakup, "Son dakikada olması heyecanlandırdı belki ama golün geleceğine inanıyorduk" derken, "Çok iyi şekilde hazırlanıyoruz, ortam inanılmaz iyi. Milli Takım'da kulüpteki gibi değil 2-3 ayda bir kamp yapıyoruz ama inanılmaz iyi arkadaşlık var" açıklaması yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...