Suçüstü yakalanan hırsız gazetecilere saldırdı

Düzenleyen:
Suçüstü yakalanan hırsız gazetecilere saldırdı

YAŞAM Haberleri

​Adana'da 3 ev ve çok sayıda iş yerinden hırsızlık suçundan aranırken suçüstü yakalanan hırsız, basın mensuplarına saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşanan olayda, Suriye uyruklu Ahmet H., evine giren hırsızla salonda karşı karşıya geldi. Hırsızın kaçması üzerine Ahmet H. bağırarak komşularından yardım istedi. Çevredekilerin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları araştırmayla hırsızlık zanlısı Ramazan G.'yi bir evin bahçesinde yakaladı. Zanlının üzerinde yapılan aramada iki altın bilezik, 2 cep telefonu ve 100 lira ele geçirildi. Emniyet müdürlüğüne götürülen Ramazan G.'nin hırsızlık amacıyla iki eve ve çok sayıda iş yerine daha girdiği tespit edildi. İşlemleri tamamlanan zanlı, adli tıp birimine sağlık kontrolüne getirildi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen zanlı, güçlükle ayakta durup zaman zaman uyuklasa da kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı. Polisler zanlıyı zapt ederek polis aracına bindirdi. Zanlı daha sonra adliyeye götürüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...