Survivor adaya kim veda etti! Survivor kim elendi ( 14 Haziran SMS sonuçları )

Düzenleyen:
Survivor adaya kim veda etti! Survivor kim elendi ( 14 Haziran SMS sonuçları )

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da Adaya Kim Veda Etti! Bu soruların cevabı bu gece belli oldu. Survivor'da ilk eleme adayı Gönüllüler'den İbrahim oldu. Dün oynanan son dokunulmazlıkta ise Semih ve Yunus aday olarak çıktı. Peki Survivor'da kim elenecek SMS sıralaması nasıl oldu?

Survivor'da Adaya Kim Veda Etti! Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 2016'ya veda eden isim Yunus Günçe oldu. Kıbrıs finaline sayılı günler kala Survivor elemeleri artık daha da heyecanlı anlara sahne oluyor. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı aralarından iki yarışmacıyı eleme potasına çıkardı. 
Survivor'da gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazandı ve rakiplerinden bir kişiyi eleme potasına gönderdi. Ünlüler takımı ada konseyinde stresli bir eleme akşamı yaşadı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan'ın ismi konseyde yazılamadı.
Survivor 2016'da gitme adayı  kullanılan oylar sonucunda belli oldu. Atakan ve Yunus Semih'in adını yazdı.. Nagihan ve Semih'te Yunus'un adını yazdı. Daha önceki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından İbrahim'in eleme potasına çıkmıştı. Bu durumda Semih,Yunus ve İbrahim olmak üzere 3 kişi eleme potasına girdi. Geçen hafta 2 dokunulmazlığın kaybedilmesinden sonra gönüllüler takımından Efecan adaya veda etmişti.


SURVİVOR'DA BU HAFTA ELENEN İSİM YUNUS GÜNÇE OLDU.

Yunus Günçe'den Olay Hareket: Bu Arkadaşı Kayıtlardan Çıkarsak

Yunus Günçe veda ettiği sırada kendisine çıkışan Semih Öztürk için "Bu arkadaşı kayıtlardan çıkarsak" şeklindeki sözleri şaşkınlık yaşattı. 
Survivor'a veda eden Yunus Günçe, Ünlüler takımındaki arkadaşları Atakan ve Nagihan'a sarılıarak veda ederken, Semih'le soğuk bir şekilde tokalaştı. Bu duruma bozulan Semih, "Sana omurgasız diyene sarıl" diyerek tepkisini ortaya koydu.

"BU ARKADAŞI KAYITLARDAN ÇIKARSAK"

Semih'in ne dediğini anlamayan Yunus Günçe ise "Bu arkadaşı kayıtlardan çıkarsak" diyerek tepkisini ortaya koyup gitti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU ÜNLÜLERİN

Büyük finale sayılı haftalar kala Ünlüler ve Gönüllüler hayatlarının en kritik dokunulmazlık oyunlarından birine çıktılar. Çok zorlu bir parkurda ellerinden geleni yapan iki takımdan Ünlüler, oyunu 10-7'lik skorla kazandı. Oyun sonrası bir tarafta sevinç hakimken diğer tarafta ise hayal kırıklığı yaşandı.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİM KALDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de bir kişinin ismi gitme adayı olarak yazıldı. İbrahim, dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyde ismi yazılan isim oldu.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kıbrıs finaline Survivor 2016 adasından 4 isim gidecek. Bu isimlerden şu anda sadece 1 tanesi belli. Geriye kalan 3 koltuk için son ana kadar büyük bir yarış olacak. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf 3 kişi kalan gönüllüler takımı oldu. Ada konseyi gönüllüler takımı için toplanırken Damla Can Kıbrıs finalini garantileyip dokunulmaz olduğu için en rahat isimdi. Gönüllülerde yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı İbrahim Giydirir oldu.


ÜNLÜLER TAKIMINDA SULAR DURULMUYOR
Survivor yeni bölümleri ile ekranlara gelirken yarışmacıların oyunlarda gösterdiği performanslardan çok adada ki birbirleri ile olan tartışmaları dikkat çekiyor. Son bölümlerde de Ünlüler Takımında Nagihan ile Yunus arasında yeni kriz patlak verdi. Yunus Nagihan'ı bencillikle suçlarken Nagihan ise takım arkadaşını oyunları kazanamadığını ve onun yüzünden sayılar verdiğini belirtti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...