Fenerbahçe'de kalmaya karar veren Van Persi'den garanti

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de kalmaya karar veren Van Persi'den garanti

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Pereira ile görüşen Hollandalı oyuncu, güç kazanmak için takımdan ayrı çalıştığını söylerken, "Yeni sezonda çok daha iyi olacağım" dedi

Fenerbahçe'de günlerce belirsizliğini koruyan Robin van Persie konusu 'kalma' kararıyla noktalandı. Geçen sezonun en mutsuz isimlerinden biri olarak göze batan ve menajerine kendisine kulüp bulması talimatı veren Hollandalı oyuncu, ciddi teklifler almayınca takımda kalmaya karar verdiğini yönetime iletmişti. Van Persie, dün de Teknik Direktör Vitor Pereira ile görüşerek, "Artık bambaşka bir Van Persie izlettireceğim" sözünü verdi. Sezon açıldığından bu yana idmanların çoğuna katılmayan ve takımdan ayrı çalışan Van Persie'nin sakatlıklarını bahane etmesi, gitmeyi kafasına koyduğu şeklinde yorumlanmıştı. Pereira ile yaptığı toplantıda bu konuya açıklık getiren golcü oyuncu, "Fizik olarak eksiklerimi kapatmak ve bir an önce hazır olmak için ekstra çalışmalar yaptığını" dile getirdi. 

Pereira'nın yüzü gülüyor

Geçen yıl yaşanan tatsızlıkları unutmaya hazır olduğunu ve kendisine ne zaman görev verilirse elinden geleni yapacağını söyleyen VanPersie, "Oynama isteğim ve hırsımdan kaynaklanan bazı sözlerim yanlış anlaşıldıysa bunu düzeltmek isterim. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Van Persie izlettireceğime söz veriyorum" ifadelerini kullanınca Vitor Pereira'nın yönetimden golcü transferini askıya almasını istediği öğrenildi. Hollandalı yıldızın bu sözlerinin ardından Fransız gazetesi L’Equipe'in, İbrahimovic'in yerine golcü arayan PSG'nin Robin van Persie ile görüştüğünü iddia etmesi kafaları karıştırdı. PSG'de sportif direktör olan eski Hollandalı forvet Patrick Kluivert'ın vatandaşı Van Persie'yi ikna etmeye çalıştığı ve transferin sonlanmasının yakın olduğu belirtildi.

'Fener Barça değil ya'

Monaco'nun orta saha oyuncusu Nabil Dirar, Fenerbahçe'yi eleyeceklerinden şüpheleri olmadığını söyledi. Kulübün sitesine demeç veren Faslı oyuncu, "Fenerbahçe'den korkmuş değiliz. Elbette rakibe saygılı olmalıyız ama çok da abartmamak lazım. Fenerbahçe'ye karşı oynamak için 1 ay hazırlık yaptık, 1 yıl hazırlanmaya gerek yok. Fenerbahçe iyi bir takım ancak sonuçta ne bir Arsenal, ne de Barcelona" ifadelerini kullandı.

Fener'e yeni sponsor

Fenerbahçe, formaya sponsor buldu. Kulüpten yapılan açıklamada, takımın Avrupa kupası maçlarında forma göğüs reklamı olarak Borajet Havayolları'yla anlaşmaya varıldığını duyurdu. Firma aynı zamanda kulübün bütün branşlarında resmi havayolu taşıyıcısı olacak. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...