HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Esra Erol'dan 'Şehitler Köprüsü' paylaşımı

Düzenleyen:
Esra Erol'dan 'Şehitler Köprüsü' paylaşımı
Esra Erol, Haber

MAGAZİN Haberleri

Sunucu Esra Erol, Boğaziçi Köprüsü'nün isminin '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesi hakkında, sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu.

Sunucu Esra Erol, Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesi hakkında duygularını dile getirdi.

Darbe girişimine direnen çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği Boğaziçi Köprüsü'nün adı, Bakanlar Kurulu'nda alınan kararla '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın değişiklikle ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya da bu konuya duyarsız kalmadı.

"HEP DUALARIMIZDA OLACAKLAR"

Köprünün yeni adıyla ilgili olarak Esra Erol, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Ünlü sunucu, 'demokrasi' etiketiyle, "240 vatandaşımızı şehit verdiğimiz Boğaziçi Köprüsü'nün adı Şehitler Köprüsü olarak değiştirilmiştir. Acılarını dindirmez ama hep dualarımızda olacaklar. Mekanları cennet olsun." yorumunda bulundu.

Esra Erol'dan 'Şehitler Köprüsü' paylaşımı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...