Hem hırsız hem küstah

Hem hırsız hem küstah

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de Londra'nın zengin kesimlerinde yüksek performanslı spor arabalar, mücevherler ve elektronik eşyalar çalan bir çete, pervasızlığının kurbanı oldu.

İngiltere'de Londra'nın zengin kesimlerinde yüksek performanslı spor arabalar, mücevherler ve elektronik eşyalar çalan bir çete, pervasızlığının kurbanı oldu. Çalıntı mallarla poz veren çete mensupları, bu fotoğrafları internette yayımlayınca polise yakayı ele verdiler.
Çete, 9 lüks araba ve 15 evde hırsızlıktan büyük miktarda nakit, mücevher ve elektronik eşya çaldı. Çete mensuplarının çalıntı arabaları Facebook'taki sayfalarında yayımlamaları, polis tarafından yakalanmalarına yol açtı. Facebook'ta yayımlanan fotoğraflar arasında bir soyguncunun paralardan yaptığı sandviçi ısırırkenki pozu da var.
Çete mensupları ilk olarak polis takibine, bir soyguncunun çalıntı Range Rover'in tamponu üzerinde çektirdiği fotoğrafı Facebook'a koymasıyla takıldılar. Polis, daha sonra takibi genişleterek 8 çete mensubunu kıskıvrak yakaladı.
Soygunların nisan ve eylül ayları arasında yapıldığı kaydedildi. Soyguncular Isleworth'taki mahkemede çeşitli hapis cezalarına çarptırıldılar.
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...