Hayal&gerçek

Düzenleyen:
Hayal&gerçek

SPOR Haberleri

Yönetim, teknik ekip ve taraftarın hayalindeki forvet Mario Gomez ama gerçekler Eto’o diyor… Orta saha için de Gökhan İnler ihtimali artıyor

Siyah-beyazlı camianın hem fikir olduğu forvet hiç kuşkusuz Mario Gomez. Geçen sezonu 26 golle Kral olarak tamamlayan şampiyonluk başarısında Kartal payı olan Alman forvet… Yönetim ve teknik ekip günlerce onu bekledi ancak Gomez’in cevabının olumsuz olması üzerine B planını devreye soktu… Yol haritasındaki kilit tarih: 13 Ağustos. Yani Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finali… Yönetim bu süre zarfına kadar yeni golcüyü sağlık kontrolünden geçirip imzaları attırıp Şenol Güneş’e teslim etmek düşüncesinde… Peki hücum bölgesinde son durum ne?

SAMUEL ETO’O
YAŞ: 35
MEVKİ: Forvet
SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ: 30.06.2018

Kulüplerin arasının açılmasına neden olan tecrübeli forvet… Eto’o’nun camianın bakışına göre şöyle bir özelliği var; Eğer Mario Gomez olmayacaksa tabii ki Samuel Eto’o… Taraftar yaşının 35 olmasına da bakmıyor. Bütün halinde değerlendirip siyah-beyazlıların güçlü hücum zenginliğinde kalitesini konuşturacağını düşünüyor. Ki Samuel Eto’o da Beşiktaş camiasını daha gelmeden benimsemiş ve sevmiş görünüyor. Nedeni ise ırkçılığa maruz kaldığında verilen “Hepimiz Eto’oyuz” desteği. 2 yıl daha Antalyaspor ile mukavelesi var ama  Eto’o’nun kararlılığı ibrenin Kartal’a dönmesini sağlıyor. 

 

MARİO GOMEZ
YAŞ: 31
MEVKİ: Forvet
SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ: 30.06.2017

Hayallerdeki forvet… Yönetim, teknik ekip, taraftar ve hatta oyuncular da onu yeniden takımda görmek istiyor. Fakat Gomez’in kariyer planı Beşiktaş’ın hesabına uymuyor… Türkiye’de yaşanan olaylar da onun gitmesinde ve kendine göre haklı gerekçe oluşturmasında önemli bir madde haline geliyor. Başkan Fikret Orman, Gomez defterini tamamen kapatmayıp “Belki hemen aramıza katılabilir” umudunu korusa da zor görünüyor. B.Dortmund “İlgilenmiyoruz” dedi, S.Lizbon “Görüşüyoruz” açıklamasını yaptı. Ciddi şekilde ilgilenen ise Barcelona.

GÖKHAN İNLER
YAŞ: 32
MEVKİ: 
Orta saha
SÖZLEŞME
BİTİŞ 
TARİHİ: 
30.06.2018

(Peki ya orta saha)… Leicester City’nin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği ve kulüp bulmasını istediği İsviçreli orta saha ve ön libero kariyerini siyah-beyaz görmeye başladı… Ki İsveçre basını da Gökhan İnler’in menajeriyle birlikte Beşiktaş ile görüştüğünü yazıyor. Hatta bir dönem Galatasaray forması giyen Kubilay Türkyılmaz’ın “Beşiktaş bence iyi bir seçim olur. Şampiyonlar Ligi fırsatı var, güçlü bir kadro. Beşiktaş da Napoli'ye benziyor” sözleri dikkat çekiyor. Maliyetinin uygun olması halinde kulübe açısından da önemli bir opsiyon olabilir.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...