3'e 5'e bakma 2'le

Düzenleyen:
3'e 5'e bakma 2'le

SPOR Haberleri

3-5-2'deki ısrarı Portekizli çalıştırıcının sonu oldu. Yönetim kararı iletti: İstifa et yoksa biz kovacağız... Süre isteyen Pereira'yla tazminatta anlaşmaya çalışılacak

M.EMİN ULUÇ

Aslında testinin kırılacağı geçen sezon kaçan şampiyonluk sonrası belliydi. Öyle ki Başkan Aziz Yıldırım, Vitor Pereira ile ilgili ne yapmayı düşündüğü yönündeki sorulara, "Kovmak kolay. Verirsin tazminatını olur biter" diyerek işin mali profilini gözler önüne sermişti. "Gönderince de sık sık teknik direktör değiştiriyor dersiniz" sözleriyle Portekizli çalıştırıcıyı FFP kıskacındaki maddi sıkıntı sebebiyle gönderemediği gerçeğini kamufle etmeye çalışan Yıldırım daha fazla dayanamadı. Monaco'ya elenişle küplere binen Yıldırım yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu. Yönetimde de sinirler gerilmişti. Zaten tavırlarıyla, takım üzerinde yaptığı gereksiz uygulamalarla adeta 'beni kovun' diyen Pereira'ya haber gönderen başkan ve ekibi, "Ya kendin istifa et veya biz seni kovacağız" diyerek köprüleri tamamen attı.
İlk aday Bielsa
Pereira bu çıkış karşısında düşünmek için süre istedi. Portekizli çalıştırıcının yardımcılarıyla birlikte 4 milyon avroyu bulan tazminatını göze alan Aziz Yıldırım, Pereira'yla orta bir noktada buluşulması için yöneticilerine pazarlık talimatı verdi. Başkanın lig başlayana kadar takımın hazır olması için yeni teknik adam arayışlarına girdiği gelen bilgiler arasında. Adaylardan en öne çıkan ismin ise Marcelo Bielsa olduğu belirtildi. Arjantinli çalıştırıcı temmuz ayı başında Lazio'ya imza atmış fakat iki gün sonra ilginç şekilde görevini başlamadan bırakmıştı. Agresif yapısıyla tanınan Bielsa ile sarı-lacivertli yöneticilerin önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı belirtildi. F.Bahçe Yönetimi geçen sezon da 61 yaşındaki çalıştırıcıyla görüşmüş fakat yola Pereira ile devam etmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...