Erdoğan: Parlamento idamı görüşmek durumunda

Düzenleyen:
Erdoğan: Parlamento idamı görüşmek durumunda

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, “idam isteriz” sloganları üzerine parlamentonun bu konuyu görüşerek bir karar vermek zorunda olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  ''Efendim Avrupa Parlamentosu, AB ne der? Onlar kendi işlerine baksınlar” dedi.

ŞEHİTLERE TAZİYEYE GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Huber Köşkü’nden çıkarak darbe girişimi sırasında şehit düşen bazı ailelere taziye ziyareti ve bazı gazilere de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

PARTİ BAYRAĞI OLMASIN

Darbe girişimi sırasında gazi olan Ali Usta’nın Ferahevler’deki evine geçmiş olsun ziyaretine bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada vatandaşların Yenikapı’da yapılacak Demokrasi ve Şehitler mitingine herhangi bir parti bayrağı olmadan sadece bayrakla katılmalarını istedi.

KONUŞMASI 'İDAM İSTERİZ' SLOGANIYLA KESİLDİ

Darbe girişimine ilişkin açıklamaları kalabalığın ‘İdam isteriz’ sloganları ile kesilmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu talebinizi hükümet parlamentoya getirmek durumunda. Millet ne istiyor, idam. Öyleyse parlamento bunu görüşmek durumunda. Parlamento milletin sesini bir kenera koyamaz. Efendim Avrupa Parlamentosu, AB ne der? Onlar kendi işlerine baksınlar. Bu ülkede, darbe yapmak gayreti içinde olanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Parlamentodan çıkacak karar belirleyici olacaktır” diye konuştu.

Güçlenen Türkiye’nin istemediğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yapılan yatırımlara çılgına döndüler. Şimdi Kanal İstanbul ihalesi yapılacak, Çanakkale köprüsünün ihalesi yapılacak. Yavuz sultan selim köprüsünün hızlı tren ihalesi yapılacak”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...