Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı duymamak için çimleri yoldu

Düzenleyen:
Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı duymamak için çimleri yoldu

DÜNYA Haberleri

Yenikapı’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile aynı saatlerde ABD’deki bir diğer protesto da Fethullah Gülen’in Pensilvanya’daki çiftliğinin önünde gerçekleşti.

Yenikapı mitingi, kurulan dev ekranda yayınlandı, ancak çiftlik çalışanları çim biçme makinelerini çalıştırarak mitingden gelen sesleri bastırmaya çalıştı. Çim biçme talimatının bizzat Fetullah Gülen’in verdiği bildirildi. Ne var ki, 10’dan fazla çim biçme makinesi çalıştırılmasına rağmen Erdoğan’ın konuşmasının Fetullah Gülen’e ulaşmasına engel olunamadı. Gösteri yapan Türk vatandaşlarından birisinin, “Fethullah sinirinden yoldurduğu çimleri yemeye başlamış. Herkes sinirinden kızarır o yeşermiş” şeklindeki esprisi kalabalığa neşeli anlar yaşattı. İstanbul’daki mitingle aynı saatlerde Beyaz Saray önünde de bir gösteri düzenlendi. Türk ve Amerikan bayrakları taşıyan kalabalık, “Dik dur eğilme bu millet seninle”, “Her şey vatan için”, “Şehitler ölmez” ve “Katil Fethullah Gülen” sloganları attı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...