Trabzonspor, transfer listesindeki Akpro'dan detaylı sağlık bilgisi istedi

Düzenleyen:
Trabzonspor, transfer listesindeki Akpro'dan detaylı sağlık bilgisi istedi

SPOR Haberleri

Toulouse’da forma giyen orta sahada sağda ve solda oynama özelliği olan 23 yaşındaki isim için ince elenip sık dokunuyor

Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda 50. yılın kadrosunu kuran ve önemli takviyeler yapan Trabzonspor’da son gözde  Jean Daniel Akpa Akpro…  Fransa Ligi ekiplerinden Toulouse takımında forma giyen orta saha, ortanın sağı ve solunda oynama özelliği olan genç isim için soru işareti oluştu. Nedeni ise bir süre önce sakatlığı nedeniyle tedavi görmesi ve son durumunun bilinmemesi. Karadeniz ekibi yaş tahtaya basmamak adına oyuncudan detaylı sağlık raporu istedi. Kulübü Toulouse ile bir sıkıntı görünmüyor. Eğer raporlar iyi çıkarsa Fildişi Sahili vatandaşı oyuncu ile anlaşma sağlanacak. 

Eldekiler gidecek

Bu arada yönetim satış listesine konulan ancak henüz resmi adımların atılmadığı Oscar Cardozo, Douglas, Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz konusunun da görüşmelere devam ettiği belirtiliyor. Oyuncuların ayrılığı konusundaki en büyük sıkıntı bonservis bedellerinden ziyade oyuncuların yıllık ücretlerinin fazla olması... Öte yandan Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda genç oyuncular Muhammet Beşir, Ramazan Övüç, Semih Karadeniz, Hasan Batuhan Artaslan ve Gökhan Alsan Trabzon'a gönderildi. Bu oyuncuların kiralanması düşünülüyor. 

Kariyerinde bir tek Toulouse Kulübü bulunan Akpro her sezon üzerine koyarak gidiyor… 2011-12 sezonunda 14 maçta görev alan 23 yaşındaki oyuncu sonraki sezonlarda sırasıyla 22, 25, 33 ve son olarak da 37 maçta oynadı. 

Yıldızlı pekiyi

İkinci etap çalışmalarını tamamlayan ve İstanbul’a dönen Trabzonspor iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Yapılan 6 özel maç da kazanıldı. Bu maçlarda 12 futbolcu gol atmayı başardı. En golcü oyuncu 4 golle Yusuf Erdoğan olurken bu oyuncuyu 3 golle Okay Yokuşlu takip etti. Mehmet Ekici, Uğur Demirok, Ramil Sheidaev, Matus Bero 2'şer, Muhammet Beşir, Yusuf Yazıcı, Mustafa Akbaş, Dame N'Doye, Zeki Yavru ve Muhammet Beşir de 1'er gol kaydetti. Bordo-mavililer yarın Bursaspor'la Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bir hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma 21.00'de başlayacak. 

ÖZEL MAÇLAR

SV Gerasdorf        6-1
Györi ETO            2-0
MTK Budapeşte    5-0
Gyirmot                2-0
Karabakh Wien     5-0
Emirates              1-0

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...