Pellegrini kabul etmedi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Pellegrini kabul etmedi

SPOR Haberleri  / Sabah

Şilili teknik adamdan istediği cevabı alamayan F.Bahçe, rotayı Zola’ya çevirdi. İtalyan çalıştırıcının teklife sıcak baktığı öğrenildi. Fabio Capello ve Ümit Özat diğer adaylar

Vitor Pereira ile yollarını nihayet ayıran Fenerbahçe, uzun zamandır sürdürdüğü teknik direktör arayışlarına hız verdi. Yönetim, adaylar arasında 1 numaralı hedef olan Manuel Pellegrini ile dün akşam bir kez daha görüşme yaptı. Ancak Şilili teknik adam, "İlginiz için teşekkür ederim. Ben şu anda takım çalıştırmak istemiyorum" diyerek sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etmedi. Sezonu Manchester City'de tamamlayan Pellegrini'nin yıllık maliyetinin yaklaşık 6.5 milyon Euro olduğu bildirildi. 62 yaşındaki hocayla Villarreal takımı da ilgilleniyordu ancak İspanyol ekibi dün yeni hocasını Fran Escriba olarak açıkladı.

SON ADAY CHELSEA EFSANESİ ZOLA
İsmi gündeme gelen Fabio Capello'nun de teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Yönetimin diğer alternatifi ise Gianfranco Zola... Chelsea'nin efsane isimlerinden olan ve en son İngiltere'de Watford'da görev alan İtalyan çalıştırıcı ile pazarlıklar sürüyor. Şu anda takım çalıştırmayan Zola'nın, Fenerbahçe'ye olumlu yaklaştığı bildirildi. Diğer aday ise takımın eski kaptanlarından Ümit Özat... Başkan Aziz Yıldırım'ın "Bir gün mutlaka bu göreve geleceksin" dediği Özat yerli olarak tek alternatif. Ancak taraftarlar Özat konusunda ikiye bölünmüş durumda. İsteyenden çok istemeyeni var.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...