FETÖ'nün il ablası telefon sinyalinden köy evinde yakalandı!

Düzenleyen:
FETÖ'nün il ablası telefon sinyalinden köy evinde yakalandı!

GÜNDEM Haberleri

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Düzce İl ablası olduğu iddia edilen kadın telefon sinyalinin takip edilmesi sonucu köy evinde yakalandı.

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında sözde Düzce "il ablası" ve eski "il imamları"nın da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı.

ARALARINDA HİMMET KASACISI DA VAR

Edinilen bilgiye göre, Düzce merkezli İstanbul, Kocaeli, Muş, Muğla ve Kırıkkale illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda sözde eski "il imam"ları olduğu iddia edilen Salih Mesut Gerez ve Fevzi Kalaycı ile sözde "il ablası" Elif Özkan, eski himmet kasacısı Ahmet Akyazılı, iş adamları M.Ş.Ö, M.İ, İ.S, E.A, İ.G, H.K, B.T. ve S.E. gözaltına alındı.

TELEFON SİNYALİ TAKİBE ALINDI

Sözde "il ablası" Özkan'ın şehir dışına çıkmış olma ihtimalini göz önünde bulunduran İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Özkan'ın telefon sinyalini takibe aldı. Sinyalin merkeze bağlı bir köydeki yakınının evinden geldiğini tespit eden ekipler, düzenlenen operasyonda Özkan'ı saklandığı ahırda yakaladı.

İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sonucunda Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin buradaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...