Dursun Özbek'ten flaş Hakan Şükür açıklaması

Düzenleyen:
Dursun Özbek'ten flaş Hakan Şükür açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi Hakan Şükür'ün sarı kırmızlı takımdan ihraç edilmesi konusunda açıklama yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi Hakan Şükür'ün ihracını görüştüklerini ve disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

BASININ KARŞISINA ÇIKTI

Sohbet toplantısına yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Alper Narman ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu da katıldı. Başkan Özbek, yemekte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özbek, FETÖ'cü Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihraç edilmesi konusunda gelen soruyuda yanıtladı.

HAKAN ŞÜKÜR İHRAÇI DİSİPLİNDE

Özbek yaptığı açıklamada "Hakan Şükür'ün ihracı gündeme geldi ve kendisi de disiplinde." dedi. UEFA cezaları hakkında ise şunları söyledi: "UEFA ile bir tarih yok görüşme için. UEFA belli periyotlarda inceleme yapıyor. Yine gelip inceleyeceklerdir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...