Turistin 1 Mayıs korkusu

/ Kaynak: İHA
Turistin 1 Mayıs korkusu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim'deki otelden güvenlik gerekçesiyle erken ayrılan kafile otobüsünü kaçıran İngiliz Turist, korkudan gözyaşlarına boğuldu

Taksim'deki otelden güvenlik gerekçesiyle erken ayrılan kafile otobüsünü kaçıran İngiliz Turist, korkudan gözyaşlarına boğuldu


İstanbul Taksim Meydanı'nda güvenlik gerekçesiyle Turizm firmaları otellerde kalan turistleri sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Taksim'den uzaklaştırmak için yola çıktı. Taksim Meydanı'ndaki bir otelde kalan İngiliz Turist ise arkadaşlarından ayrı kaldığı için kaldığı otelin önünde gözyaşlarına boğuldu. İngiliz turist, daha sonra yol tarifi alarak elindeki bavuluyla birlikte Taksim Meydanı'ndan ayrıldı.

##tgvideo##

YAYA KALDILAR


İstanbul'da taksiciler 1 Mayıs nedeniyle kapalı olan yollardan dolayı turistleri gidecekleri yere ulaştıramıyor. Bunun üzerine turistler, ellerinde valizlerle yaya olarak gidecekleri yere ulaşmaya çalışıyor.
Dolapdere'den Taksim istikametine çıkan taksiciler, Talimhane'deki otellere çıkmak isteyen turistleri 1 Mayıs nedeniyle kapalı olan yollardan dolayı yarı yolda indiriyor. Bunun üzerine gidecekleri yere varamayan turistler ile taksiciler arasında zaman zaman tartışma yaşanıyor.


Taksiciler, "Taksim'e bugün kapalı müşteri alamayacağız. Bugün çok yoğun trafik olacak, Allah yardımcımız olsun. Turistler yolların kapanacağını bilmiyor. Biz turiste izah edemiyoruz" dedi.


Öte yandan polis ekipleri Talimhane'ye gidecek vatandaşların geçişine kontrollü bir şekilde izin veriyor. Bu sırada işe geç kalan bir kadın ise adeta isyan etti. Kadın, "İşe gideceğim, Şişli'den beri yürüyorum. Eziyet ediyorlar bize resmen" diyerek duruma tepki gösterdi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...