Süper Lig Turgay Şeren Sezonu bu akşam başlıyor

Düzenleyen:
Süper Lig Turgay Şeren Sezonu bu akşam başlıyor

SPOR Haberleri

59. sezonunu yaşayan ligimizde ilk maçta lige yeni çıkan Adanaspor, Bursaspor’u ağırlayacak. HAYIRLI OLSUN…

Ve özlem bu gece bitiyor… Türk spor ve futbolseverlerin merakla, özlemle beklediği Spor Toto Süper Lig bu gece start alıyor… Hem de adına Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı’nın efsane ismi Turgay Şeren’in ismini ekleyerek. 2016-17 sezonu 25 Aralık'ta yapılacak 16. hafta maçlarıyla devre arasına girecek. İkinci yarı ise 7-8-9 Ocak 2017'de oynanacak 17. hafta maçlarıyla başlayacak ve sezon 21 Mayıs 2017’de sona erecek. 

En çok Galatasaray’ın şampiyon olduğu (20) ligimizde 59. sezonda ligin yeni takımları Adanaspor, Alanyaspor ve Karabükspor oldu. Alanyaspor adına bu ilk Süper tecrübe ve heyecan olacak. Bu arada bugün başlayacak Süper Lig ve TFF 1. Lig mücadeleleri öncesi 1 Temmuz Demokrasi Şehitleri için saygı duruşunda bulunulacak.  TFF’den konuyla ilgili olarak “ Şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, Milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” açıklaması da geldi.

Adanaspor - Bursaspor
Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Saat: 21:45
Yayın: Lig TV
Hakem: Halil Umut Meler

Süper Lig Turgay Şeren Sezonu bu akşam başlıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...