Aykut Kocaman'dan sürpriz transfer

Düzenleyen:
Aykut Kocaman'dan sürpriz transfer

SPOR Haberleri

Atiker Konyaspor'un tecrübeli teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, Trabzonspor'da gözden çıkarılan Özer Hurmacı'nın transferini bitirmeye çok yakın olduğu ileri sürüldü.

Sahasında yarın evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Trabzonspor, lige 3 puanla başlamayı arzuluyor.

MAÇA TARAFTAR ALINMAYACAK

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona yenilenen kadrosuyla giriş yapacak olan Trabzonspor, ligin ilk haftasında yarın evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Saat 19.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Bordo mavililer, cezası nedeniyle bu maça taraftarlarından yoksun çıkacak.

Bordo mavili takımda yeni transferlerden Durica, İbanez, Onazi, Bero ve Castillo'nun da Kasımpaşa karşısında 11'de yer alabileceği, yeni forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk'un da 18 kişilik kadroya girebileceği belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın hücum ağırlıklı bir kadroyla Kasımpaşa karşısına çıkması bekleniyor.

Aykut Kocaman'dan sürpriz transfer

ÖZER HURMACI KULÜP ARIYOR

Bu arada Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Özer Hurmacı'nın birçok kulüple temas halinde olduğu öğrenildi. Daha önce çeşitli kulüplerle görüşmeler gerçekleştiren 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Atiker Konyaspor ile anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Bordo mavililerin, Özer'in transferinden 500 bin Euro civarı bir rakamı kasasına koymayı hedeflediği belirtildi.

GENÇLERE KİRALIK FORMÜLÜ

Yeni sezonda 24-25 kişilik oyuncu kadrosuyla mücadele etmeyi planlayan Trabzonspor'da genç oyuncuların tecrübe kazanmaları ve daha çok müsabaka oynayabilmeleri için kiralık olarak farklı takımlara gönderileceği bildirildi. Kadrosundaki genç oyuncuların gelişimini planlayan bordo mavili yönetimin, bu nedenle gençler için kiralama formülü düşündüğü belirtildi. Takımda yurtdışı kamplarına katılan Gökhan Alsan, Muhammet Beşir, Ramazan Övüç, Semih Karadeniz ve Batuhan Artarslan'ın kiralık olarak gönderilecek isimler arasında yer aldığı kaydedildi.

BAŞKAN USTA'DAN AKYAZI'YA HEYKEL VURGUSU

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın tarih kokacağını vurguladı. Sosyal medya hesabı twittterdan paylaşımda bulunan Başkan Usta, şöyle dedi:

"Akyazı stadı tarih kokacak. Orada tarihe yolculuk olacak. Stadın etrafına efsanelerimizin heykellerini dikeceğiz. 'Efsaneler anıtı. 'Onlar en zor şartlarda ve daima Trabzonspor için var oldular. Hiç bir hesap yapmadan. Onlar Akyazı'ya çok yakışacaklar."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...