Advocaat farkını hissettirmeye başladı

Düzenleyen:
Advocaat farkını hissettirmeye başladı

SPOR Haberleri

Tam gün mesaiyi kaldıran ve takımı rahatlatan Hollandalı hoca, idmanlarda oyuncularından dikine oyun ve ileriye derin paslar istedi

M. Emin ULUÇ

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın ayrılığı ile keyfi yerine gelen takımın yeni teknik adam Dirk Advocaat’ın tarzı ve yaklaşımı ile daha da rahatladığı görülüyor…  İşte nedenleri… Öncelikli olarak Hollandalı hoca, takımla yaptığı toplantıda herkesin kendisi için eşit olduğunu söylerken en önemli isteğinin çok çalışmak ve forma için mücadele olduğunu söyledi.  Ve babacan tavrını da ekleyerek herkese kapısının açık olduğunu söyledi. Ki Advocaat’ın yönetimin Vitor Pereira döneminde getirdiği tam gün mesaiyi kaldırması da takımın rahatlamasına neden oldu. 

Aynı sisteme devam

Geçelim oyun anlayışına…  Bugün ligde Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Hollandalı teknik adam, oyuncularından oyunu dikine oynamalarını istiyor. Özellikle (suya sabuna dokunmayan Maldonado tarzı) yan pasları istemiyor…  Dikine oyunu tercih ediyor ve ileriye derinlemesine paslar gönderilmesini istiyor. Başakşehir maçında da 4-3-3 sistemi ile mücadele etmesi bekleniyor. Ve Advocaat’ın Grasshoppers maçının 11’inde fazla değişikliğe gitmeyi düşünmediği biliniyor. 

Var mı alan?

Fenerbahçe yönetimi geçen sezon 8 milyon avro bonservis bedeliyle transfer ettiği Josef de Souza’ya kulüp bakıyor. Brezilyalı oyuncuya Çin’den teklifler var ve yönetim bunun değerlendirilmesi taraftarı… Amaç hem yıllık ücretinden kurtulmak hem de verilen yüksek ücreti en az zararla kapatmak.

Yeniler ilki yaşayacak

Fenerbahçe’de yeniler ilk kez lig heyacanı yaşayacak. Yeni transferler Skrtel, Neustadter, Van der Wiel, İsmail Köybaşı ve Aatıf görev almaları halinde Fenerbahçe formasıyla ilk kez lig maçına çıkacak. 

RvP yavaş yavaş

Dirk Advocaat’ın vatandaşı olan takım içindeki eli ayağı Robin van Persie’de riske girmek yok… Fizik kondisyon olarak tam hazır olmayan Hollandalı golcü yedek soyunacak. Yavaş yavaş ilk 11’e hazırlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...