Beşiktaş, Alanya'ya 4 attı ama Şenol Güneş tatmin olmadı

Düzenleyen:
Beşiktaş, Alanya'ya 4 attı ama Şenol Güneş tatmin olmadı

SPOR Haberleri

Şampiyon kaldığı yerden devam ederken başarılı teknik adam maç sonu oyuncuları kutladı ancak AMA’sı ve DAHA’sı vardı…

Geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayan Kara Kartal yeni sezonu da Alanya karşısında farklı açtı… İlk defa Süper Lig tecrübesi yaşayan rakibi karşısında golleri sıraladı… Taraftarı da keyif aldı… Ancak teknik direktör Şenol Güneş tam anlamıyla memnun kalmadı… Skora “Evet” ama sergilenen futbola ve mücadeleye “YETMEZ” dedi… Güneş mücadele sonunda eksik yanlarını ortaya koydu ve “DAHA” sözleriyle olması gerekenleri ve beklentilerini anlattı… Güneş, Alanya maçını yeni sezonun bir ölçüsü olarak görmüyor ve daha da gelişmeleri gerektiğine inanıyor. ‘DAHA’larında ise şunlar var: “Daha akıcı oyun, daha az pas hatası, daha çok pozisyon, daha çok futbolun gerekenlerini yapmak.”

STOPER SANCISI

Takviye isteyen, forvete, savunmaya ve orta sahaya transfer bekleyen Şenol Güneş’i en çok zorlayan bölge şu an için savunma görünüyor… Tosic ile durumu idare etmeye çalışan başarılı teknik adam alternatif olmamasından dertli… Diğer bölgelerde günü kurtaran Güneş ayrıca 4-1’lik Alanya galibiyetinin de takım üzerinde rehavet oluşmasından endişe ediyor. Çünkü sezonun ilk maçını ve rakibin durumunu genel durumu değerlendirmek için sağlıklı bir veri olarak görmüyor.

TALİSCA TAMAM

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman transfer müjdesi verdi… Siyah-beyazlıların patron, her konuda anlaşma sağlanan Talisca’nın hafta içinde İstanbul’da olacağını duyurdu… Benfica’da forma giyen orta saha oyuncusunun satın alma opsiyonu ile kiralandığı öğrenildi… Orman gündemlerinde olan Porto’nun golcüsü Aboubakar konusunda ise “Kulübü bize bir rakam dayatmak istiyor ancak 2.2 milyon avronun üzerine çıkmam. Beşiktaş’ın parasını kimseye yedirmem. Türkiye’deki transfer haberlerinin gazına gelmem. Porto teklifi Kabul eder ya da vazgeçeriz. Aboubakar ellerinde kalır” dedi. 

OĞUZHAN DESTANI

Oğuzhan Özyakup… Arsenal altyapısından yetişen kumaş kalitesi tartışılmaz olan ve her sezon takipçilerini artıran bir isim… Beşiktaş’ın 500 bin avro bonservis ücreti vererek Arsenal’den ham olarak aldığı, 5 sezondur pişirdiği önemli yetenek… Ki o Oğuzhan geçen sezon şampiyonlukta önemli payı olan Kartallar’dan… Geçen sezonun açılış maçını hatırlayın… Rakip Mersin… Beşiktaş deplasmanda 5-2 kazanırken 3 golde asist yapan Ozzy… Ve önceki gün Alanya maçında perdeyi açan ve müthiş bir gole imzasını atan da Ozzy… Ki golde neler yok ki… Yetenek, top kontrolü, bileklere hakimiyet, kıvraklık, oyun zekası ve son vuruş farkı… 

Güneş beğenmiyor ama…

Manchester United’ın izlemesi için adam gönderdiği Oğuzhan’dan yönetimin beklentisi çok büyük. Geçen sezon Lazio’nun resmi teklif yapıp başkan Fikret Orman’ın “Biz şampiyon olacağız ve satmıyoruz” dediği isim genç yetenek… Yönetim yeni sezonda ondan çok şey bekliyor… Şenol Güneş’in de herkesin ayakta alkışladığı golü fazla beğenmeyip “Bunu zaten atıyor. Yenilikler yapması daha da üzerine koyması gerek” demesinin nedeni de bundan… Özetle yönetim, bonservis bedeli 20 milyon avro olarak belirlenen Oğuzhan’ın bu sezona damga vurmasını ve çok büyük patlama yapmasını bekliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...