İstanbul'da arkadaşlarıyla denize giren genç boğularak öldü

Düzenleyen:
İstanbul'da arkadaşlarıyla denize giren genç boğularak öldü

YAŞAM Haberleri

Fatih'te 2 arkadaşıyla denize giren Afganistan uyruklu bir kişi, denizde boğularak yaşamını kaybetti. Afganistanlı adamın cesedi dalgıç polisler tarafından 20 metre derinlikte bulundu.

Afganistan uyruklu 3 kişi, Yenikapı Yediemin Tekne İskelesi'nde dün akşam saatlerinde yüzmek için denize girdi. İddiaya göre, bu sırada kendilerine yakın geçen yük gemisinin oluşturduğu dalgalara kapılan 3 kişiden 2'si kıyıya çıkmayı başarırken, İkram Kayumi (35) gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları arama çalışmaları sonucunda Kayumi'ye ulaşamadı. Dalgıç polisleri sabah saatlerinde yaptığı çalışmada İkram Kayumi'nin cesedini 20 metre derinlikten çıkardı. İskeleye getirilen ceset, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İSKELEDE SABAHLADILAR
Bu arada, iskelede arkadaşları için sabahlayan Afganistanlı bir grubun içerisinde yer alan İmam İbrahimi, Kayumi'nin Nişantaşı'nda bir tekstil atölyesinde çalıştığını söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...