Gazze'de suç oranı düşüyor

/ Kaynak: AA
Gazze'de suç oranı düşüyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Gazze Başsavcısı İsmail Cibr, "Uyuşturucu kullanımı ve ticareti, cinayet ve tecavüz vakalarında ciddi bir azalma yaşanıyor" dedi.

nbsp;Gazze Başsavcısı İsmail Cibr, "Uyuşturucu kullanımı ve ticareti, cinayet ve tecavüz vakalarında ciddi bir azalma yaşanıyor" dedi. Cibr, Gazze'de düzenlediği basın toplantısında, genele bakıldığında suç oranlarında düşüş yaşandığını vurgulayarak, hükümetten, uyuşturucu ticareti davasından yargılanan sanıklar hakkında idam kararını onaylamasını talep etti. Yargı Konseyi'nin uyuşturucuya ilişkin yeni bir kanun üzerinde çalıştığını bildiren Cibr, yargı sistemi ve polis teşkilatının, uyuşturucu ticareti yapan kimselerin "kökünü kazıma" konusunda kararlı olduğunu belirtti. Cibr, polis teşkilatının çabalarıyla suç oranının düştüğünü, hırsızlık, soygun, sokak ve aile kavgası vakalarında da azalma görüldüğünü ifade etti. Suç oranındaki düşüşe ilişkin istatistik bilgi vermeyen Cibr, dolandırıcılık ve rüşvet suçlarında ise artış olduğunu kaydetti. nbsp;


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...