Oğlum gelse kabul etmem

/ Kaynak: İHA
Oğlum gelse kabul etmem

GÜNDEM Haberleri  / İHA

PKK'nın 3 numaralı ismi Cemil Bayık'ın annesi Reyhan Bayık, "Biz barış istiyoruz. Bu kadar çileden sonra oğlum gelse bile onu bağrıma basmam" diyor.

Terör örgütünün Suriye'deki uzantısı PYD'nin saflarına katılıp Esad'a karşı savaşmaya başlayan PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık'a annesinden şok tepki! Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Aşağı Çakmak köyünde yaşayan 78 yaşındaki annesi Reyhan Bayık, oğluna kızdı; çözüm sürecine destek verdi. "Biz barıştan başka bir şey istemiyoruz. Artık anaların ağlamasın" diyen Bayık, "Oğlunuz yasalardan faydalanıp gelse bağrınıza basar mısınız?' sorusuna, "Kabul etmem onu ben. Bu kadar çile çektikten sonra ne bağrıma basacağım. Oğluma da mesajım yok" cevabını verdi. Cemil Bayık'ın amcası Faik Bayık da yeğenine öfkeli. Bayık, "Onu Allah ıslah etsin, başka bir şey diyemem. Biz okuttuk ki adam olsun. Yeter artık. Hepimiz din kardeşiyiz. 45 yıldır onu görmedim, belki görsem tanımam" ifadelerini kullandı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...