Fenerbahçe, Galatasaray derbisi bugün

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi bugün

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de sezonun son derbisinde Fenerbahçe ile Galatasaray bugün karşı karşıya gelecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.



GÖKHAN VE KUYT'A DİKKAT
G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Kadıköy planını hazırladı. 14 yıldır evinde mağlup edemediği ezeli rakibini bu defa devirmek isteyen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularına "Sağı durdur, soldan vur" emrini verdi. F.Bahçe'nin özellikle Gökhan Gönül nbsp;ve Kuyt'la sağ kanatta etkili olduğuna dikkat çeken Terim, bu oyuncuların maçlarda neler yaptığına dair görüntüleri talebelerine izlettirerek, çok dikkat etmelerini istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, ezeli rakiplerini ise sol kanattan vuracaklarını aktardı. Eboue'den çok bindirme yapmasını isteyen Terim, Hamit'ten de kanat ortalarıyla ceza sahası içinde topu Drogba'yla buluşturması talimatını verdi.

ŞAMPİYON DEĞİLMİŞ GİBİ
Oyuncularını dev maça psikolojik olarak da hazırlayan Terim, ligin henüz bitmediğini belirterek motivasyonlarını yüksek tutmalarını istedi. 14 yıllık hasrete bir son vermeleri gerektiğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "F.Bahçe bizi yenerse kendisini şampiyon gibi hissedecektir. Bu fırsatı onlara vermeyelim ve kazanırsak şampiyon olacakmışız gibi oynayalım" ifadelerini kullandı. Bu arada sarı-kırmızılılar bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan zaferle ayrılırsa ezeli rakibi F.Bahçe'yle puan farkını 13'e çıkararak zirvedeki nbsp;lig tarihinin en büyük puan farklı şampiyonluğunu kazanacak. Ayrıca sarı-lacivertlileri bu sezon üçüncü defa dize getirmiş olacak.


F.BAHÇE: 141 - G.SARAY: 119
PRESTiJ nbsp;DERBiSi
Spor Toto Süper Lig'de sezonun son derbisinde F.Bahçe ile G.Saray bugün karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Şampiyon G.Saray, derbiyi kazanarak, Kadıköy'deki 14 yıla yakın galibiyet özlemini sonlandırmak amacında. F.Bahçe ise şampiyon rakibini eli boş gönderip, lig nbsp;
ikinciliğini garantilemek istiyor. nbsp;İki takım arasında nbsp;104 yıllık rekabette F.Bahçe'nin galibiyet sayısında nbsp;141-119, gol sayısında da 522-475 nbsp;üstünlüğü bulunuyor.


690 milyonluk derbi
Transfermarkt'ın verilerine göre her iki takımın da tahmini piyasa değeri nbsp;345'er milyon lira.


Kamp iptal oldu
F.Bahçe maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim sürpriz bir kararla kampı iptal etti. Daha önce futbolcularına "Şampiyon olursanız kampları kaldıracağım" sözünü veren tecrübeli çalıştırıcı, dünkü antrenman sonradında "Yarın Anneler Günü, annelerinizi ziyaret edin elini öpün sonra Florya'ya gelin" diyerek kampı iptal etti. Sarı-kırmızılılar, bugün öğle saatlerinde Plaza Otel'e geçerek maç saatini bekleyecek.


KOCAMAN: HEDİYE VERECEĞİZ
F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezonun son derbisini kazanacaklarını söyledi. Oyuncularıyla bir toplantı yapan Kocaman, "Rakibimize bizi Kadıköy'de yenme zevkini yaşatmayacağız. Stadı dolduracak taraftarımıza vereceğimiz en güzel hediye G.Saray'ı yenmek olacaktır. Onların Kadıköy'den boynu bükük ayrılmasını istemiyorsanız 90 dakika boyunca savaşacaksınız" nbsp;diye konuştu. nbsp;




nbsp;Fenerbahçe, Galatasaray derbisi bugün


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...