Dilmen: İnşallah yanılırım ama Terim, Arda'yı...

Düzenleyen:
Dilmen: İnşallah yanılırım ama Terim, Arda'yı...

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "İnşallah yanılırım ama Fatih Terim'in bir daha Arda'yı Milli Takım'a çağıracağını zannetmiyorum" yorumunda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den futbol dünyasını sarsacak bir yorum geldi. Dilmen, Fatih Terim'in bundan sonra Arda Turan'ı Milli Takım'a çağıracağını sanmadığını belirtti. 

"Ukrayna'yı iyi analiz etmemiş"

Trtspor'da katıldığı programda gündemi yorumlayan Dilmen, Ukrayna karşısında Fatih Terim'in ilk yarıda yaptığı hatasından döndüğünü belirtti ve "İkinci yarıda Kaan Ayhan ve Tolga Ciğerci'yle orta sahayı kalabalıklaştırdı. Ukrayna'yı iyi analiz etmemiş. Maçtaki hamleleriyle sonuç almaya çalıştı" dedi. 

"Burak Yılmaz'a haksızlık yapılmıştır"

Milli Takım'da EURO 2016'da çıkan prim iddialarına da değinen Dilmen, "9 tane gol atan oyuncuya prim verilmemesi haksızlıktır. Ama çok sorun yapmamışlar. Zaten iyi kazanıyorlar. İzlanda'yı yendin diye prim verilmesin ama Dünya Kupası'na gidenler de 1 yerine 2 alsın" yorumunu yaptı. 

"Arda'yı çağıracağını sanmıyorum"

Bu sorunların büyütülmemesi gerektiğini, ülkede çok daha önemli problemler  yaşandığını belirten Rıdvan Dilmen, "Bu kadar şehitler veriliyorken, acılar yaşanıyorken bunların halledilmesi lazım. İki isme de yakınım. Umarım her şey hallolur. Ancak Fatih hocanın, Arda Turan'ı bir daha Milli Takım'a almayacağını tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...