Yönetim biletini kesti! Yollar ayrılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Yönetim biletini kesti! Yollar ayrılıyor

SPOR Haberleri  / Fanatik

Galatasaray'da Kamerunlu yıldız Chedjou'nun bileti kesildi.

Galatasaray'ın transferdeki yol haritası değişti. Sarı-Kırmızılılar, bu sezonu kurtarmak adına devre arasında yeni bir çözüm arayışına girdi. Formsuz Chedjou’ya sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına rağmen, Çin kulüplerinin temsilci göndermesi, Aslan’ın iştahını kabarttı. Sarı-Kırmızılılar 1-2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle hem Kamerunlu’dan para kazanıp hem de maliyetinden kurtulmayı hedefliyor. Tecrübeli savunmacının boşluğunu dolduracak isim de belli. Transferin son saatlerine kadar gündemde olan, ancak son anda Sunderland’e kiralanan Jason Denayer tekrar gündeme geldi. Yeni takımında istediğini bulamayan Belçikalı savunmacı için Ocak ayında teklif yapılacak.

Bonservisiyle beraber 
Denayer’in bu kez kiralık olarak değil, bonservisiyle alınması da seçenekler arasında. Galatasaray Yönetimi en kötü ihtimalle Denayer’i satın alma opsiyonuyla kiralayıp, sezon sonunda renklerine bağlamayı planlıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...