Balıkesirspor'da Cangök imzalıyor

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Balıkesirspor'da Cangök imzalıyor

SPOR Haberleri  / DHA

BALIKESİRSPOR'da Reha Erginer'in 23 Eylül'de istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışına koyulan yönetim, Can Cangök'le her konuda anlaştı.

Kırmızı beyazlı ekibin eski futbolcusu ve teknik sorumlusu olan Can Cangök'ün yarın kulüp tesislerinde düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacağı açıklandı. Cangök'ün yardımcılıklarını ise geçiş döneminde takımı çalıştıran Engin Çatır ile Muhammet Yılmaz yapacak.
Yönetimden gelen teklifi tereddüt etmeden ve herhangi bir beklentiye girmeden kabul ettiğini söyleyen Cangök, "Ben Balıkesir evladıyım, 'Hayır' deme lüksüm yok. Bu takımın formasını giydim, hocalığını yaptım. Balıkesirspor'a zor günde ilaç olabilirsek ne mutlu bize. Ateşten gömlek giydiğimin, bir takım riskleri aldığımın farkındayım ama korkmak bir yana, savaşmak ve mücadele etmek için buradayım" dedi. Hafta sonunda Akhisar Belediyespor'la yapılan hazırlık karşılaşmasını izlediğini dile getiren Can Cangök, şöyle konuştu:
"Takımın kumaşı iyi, tek eksik moral motivasyon. İlk olarak bunun üzerinde yoğunlaşmamız gerekecek. Balıkesirspor zor günler yaşıyor. Başkandan sadece futbolcuları rahatlatacak ödemeler konusunda yardım istedim. Gerisini biz ağabeylik ederek, bilgi ve tecrübelerimizi onlarla paylaşarak aşmaya çalışacağız."
CANGÖK KİMDİR
Balıkesir'de 1960 yılında doğan Can Cangök futbola 1974 yılında Balıkesirspor altyapısında başladı, 1978'de profesyonel oldu. 1986 yılına kadar kırmızı beyazlı formayı giydikten sonrra 1986-1987'de Rizespor'a transfer oldu. Ertesi sezon Balıkesir'e dönen Cangök, 1992'de futbol hayatına nokta koydu. Antrenörlüğe 1997'de kırmızı beyazlı kulüpte başlayan Cangök, 1998-2000'de teknik direktör olarak görev yaptı. 2000-2003'de  Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Can Cangök, son olarak Erdekspor'da görev yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...